Diskuze a otázky - Ano, nová GVKB civilizace bude už bez reklamy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 25. 12. 2020, 23:00:59 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Reklama je virus, který na nás parazituje, od narození do smrti s námi skrytě manipuluje reklama a následkem jsou problémy, na které nemáme řešení. Reklama to je psychický virus, který umožňuje rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Reklama nás nutí k tomu, abychom mnoho pracovali a mnoho utráceli peníze, a to co nepotřebujeme. Reklama stvořila konzumní očistec, ve kterém nemá život lidí logiku a smysl a následkem je stres a deprese což většinou řešíme slepou vírou v zázraky nebo konzumujeme léky na deprese či kouříme cigarety a pijeme pivo. Ptejme se, komu reklama slouží a zjistíme to, že reklama slouží parazitům, co mají díky protekci moc a bohatství, nadbytek vytváří nedostatek, lidově ryba smrdí od egoistické hlavy.

Je zcela jedno, jestli je zde; dogmatismus, populismus, feudalismus, socialismus, komunismus, kapitalismus, digitalismus, globalismus atd. všechny tyto veliké ideologie jsou založené na reklamě! Vše začíná pohádkami, které dělají z dětí pitomce, a potom to pokračuje školou, která dělá ze studentů pitomce, reklama je jako náš stín, před kterým neumíme utéci. Reklama proměnila svobodné bytosti v loutky s nulovou hodnotou, které mnohé snadno ovládá, pokud je zde dlouhodobý problém s příživníky, co se odmítají přizpůsobit konzumní kultuře, tak příčinou tohoto problému je reklama založená na sociálním populismu. Pandemie, která nám ekonomicky a psychicky mnoho tento rok škodí, je zde díky reklamě, která z obyčejné chřipky, udělala zabijáka, očkování proti pandemii je na hovno, je třeba pandemii ignorovat, chřipka byla a bude, s tím nic nejde udělat.
!54!

reagovat

Nejlepší odpověď podle autora

vitkouba

vitkouba | 25. 12. 2020, 23:04:21

Svatá pravda
!11!

V diskuzi je 8 příspěvků a shlédlo ji 1809 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 10. 2022, 09:53:26

Inflace je obrazně jako bychom testovali řetěz na to, při jakém zatížení nejslabší článek selže, pokud se řetěz přetrhne tak je zde veliký problém, který má za následek zhroucení konzumní společnosti.

Najednou zaměstnavatelům dojde že je nutné nahradit všechny drahé nespolehlivé zaměstnance za stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací.

Místo reklamy na zboží a služby pro lidi zde bude reklama na zboží a služby pro roboty! Ukončí se tak výroba; potravin, léků, oblečení, hraček, knih atd. nejsou lidi tak nejsou problémy o tom je naše budoucnost.

Vita1971

Vita1971 | 23. 10. 2022, 20:42:42 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články Vše mluví za psychopata má tu tolik nicků jen ty kamarády hledá a tak se utápí v prostoru a škodí píčovinama a nenávidí lidi

uživatel eliminován | 23. 10. 2022, 16:10:22

V dávné minulosti se měl dobře ten, kdo byl silný a chytrý, svět byl jednoduchý a každý věděl, jak svět funguje. Neustále mnoho lidí a organizací se snaží uspět ve veliké konkurenci s nějakým zbožím nebo službou a zjišťují že úspěšné je to co je populární. Pokud nejsi populární tak si můžeš popularitu koupit pomocí reklamy, náklady na reklamu zaplatíme větší cenou za zboží nebo za služby a následkem je inflace a nezaměstnanost.

Konkurence ceny snižuje a monopol ceny zvyšuje tak to zde mnoho tisíciletí všude funguje. Dlouho jsi psal jako pitomec diplomovou práci abys měl titul a když jsi konečně získal titul, tak jsi svoji diplomovou práci uložil na věčné časy do šuplíku, protože ji nedokážeš proměnit na zisk. Proč vlastně plýtváme časem a penězi na pitomosti už mnoho tisíciletí?

Příčinou každého plýtvání jsou chyby v nás nebo okolo nás, psaní diplomové práce je chybou v monopolním vzdělávacím systému, a je obtížné tuto chybu eliminovat. Jakmile chyby hluboce zakoření tak je nelze už eliminovat. Největší naší evoluční chybou je nahrazení praxe za teorie, potom se jako pitomci divíme tomu, že v praxi teorie nefungují, komu není rady tomu není pomoci.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a místo pitomců zde budou roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty a pitomci se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilně globální genocida. Nejsou lidi tak nejsou problémy, lidi to byla evoluční testovací verze, co se evoluci bohužel nepovedla, a tak finální verzí bude autonomní inteligentní robot na akumulátory. 

Vita1971

Vita1971 | 23. 10. 2022, 13:52:13 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články

uživatel eliminován | 12. 10. 2022, 06:51:51

Inflace je spojována nejvíce s penězi, protože peníze jsou pro nás základem pro naši existenci, inflace vzniká tehdy pokud je něčeho nadbytek, a tak to ztrácí svoji hodnotu, pokud je zde nadbytek lásky tak láska ztrácí svoji hodnotu a pokud ztratí láska svoji hodnotu tak ztratí automaticky i pravda svoji hodnotu.

U dobré práce je dlouhodobě deflace, proč je zde všude nedostatek dobré práce za dobrou mzdu? Vše je zde o tom že nadbytek vzniká díky nedostatku, je to o přerozdělování hodnot podle programu, rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole je následkem přelidnění.

Rovnost je tam kde není přelidnění, inflace je následkem přelidnění, lidí je na světě jako sraček, a tak život stojí díky inflaci za hovno a následkem jsou pandemie a války. Jenže přichází doba automatizace a optimalizace, následkem je inflace lásky a pravdy, nejprve začala inflace v zemědělství a potom nastala inflace v průmyslu a dopravě.

V současnosti přichází inflace ve službách, poslední možností, jak uniknout inflaci je soukromé podnikání, existuje mnoho informací a programů, jak soukromě podnikat ale to vše je teorie která v praxi nefunguje, v praxi fungují jenom výhody, díky kterým je možné dosáhnout zisku, bez výhod v soukromém podnikání zkrachujete.

uživatel eliminován | 22. 09. 2022, 05:25:51

Mění se; počasí, systémy, programy, informace, kultura, civilizace, ideologie, politika, náboženství, móda, technika, věda, učebnice, lidi, města, výrobky, služby atd. tento konzumní systém je postaven na plnění úkolů, aby se mohlo v nás a okolo nás splnit nekonečné množství úkolů, tak se musí vše pohybovat a měnit, vše je zde proto nejisté a jenom naše smrt je zde jistá.

Často je zde naivní snaha pohyb všeho násilně zpomalit nebo zastavit, vytváříme tak; konzervy, lednice, vězení, politiku, náboženství, vědu, módu, pohádky, reklamu, dezinformace, centralizace, přehrady, hranice, ploty, trezory atd. je to ale marnost, pohyb ničím trvale nezastavíš! Naše schopnosti a možnosti jsou limitované a tím všechny snahy o to zastavit pohyb jsou naivní a marné, v současnosti vše spěje k optimalizaci a globalizaci, lidi už mají dost toho, že se zde plýtvá hodnotami, a ničí se hodnoty.

Přichází doba umělé inteligence a robotů, najednou robot prezident bude vyznamenávat roboty, práce za mzdu nikde na světě pro lidi nebude, najednou bude člověk v civilizaci nepřizpůsobivým příživníkem, to povede k odsunu lidí z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasný evoluční experiment trvale zde jsou jenom evoluční změny. Ano, vše je v evolučním pohybu! Minulost nezměníme, v současnosti žijeme, o budoucnosti nic nevíme!

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 22:35:05 | více příspěvků | napsat uživateli

Telefon na tohoto blázna gurubhagavan je 732 238 243

vitkouba

vitkouba | 25. 12. 2020, 23:04:21 | více příspěvků | napsat uživateli

Svatá pravda
!11!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

reklamanásledekvirusčlověkgvkbočistecproblémživotnarozenírozdělenívětšinařešenídepresestressmrtsmyslcivilizace

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑