Diskuze a otázky - !1394! Eliminuje optimální systémová integrace globálně trvale Covid-19? !1394!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 04. 2020, 21:55:12 |

!1394!
Podívejme se do minulosti na; konflikty, revoluce, války, krize, pandemie, atd. příčinou byl problém se systémovou integrací, jakmile proběhla systémová integrace tak problém zmizel. Co je to systémová integrace? Je to jako s fotoaparáty kdy moderní amatérský fotoaparát má v sobě blesk který se do něj systémově integroval, takže si blesk nemusíte kupovat, podobné je to u Windows 10 do kterého se systémově integroval antivirový program.
!1394!
Konzumní kultura nemá v sobě integrována pravidla která zabrání vzniku pandemie a jiných problémů, dojde díky pandemii k tomu že každý stát bude donucen změnit pravidla podle kterých ve státě lidi žijí tak aby ze už nebyli pandemie a jiné problémy.
!1394!
Obrazně se do zákonů a předpisů integruje imunitní systém který zablokuje globálně pandemie a jiné problémy, vše zlé je zde pro něco dobré, když to se státy nejde po dobrém tak se to musí evolučně řešit po zlém. Za socialismu jsem byl v létě na dovolené u moře Rumunsku a tam byl autobus tak nacpaný, že pokud si někdo chtěl koupit lístek, tak poslal peníze a ty si předalo deset rukou a zpátky se vrátil lístek, udivilo mě to, že to fungovalo?
!1394!
Je třeba udržovat mezi lidmi veliké rozestupy, nejsme sardinky co jsou namačkané v konzervě. Bude muset nastat odliv lidí z velikých měst na malé vesnice, začne se rozvíjet domácí práce založená na virtuální realitě. Pandemie je jako akcie na burze které nejprve stoupají a potom klesají, zatím je pandemie ve stádiu kdy akcie Covid-19 v USA stoupají a jakmile dosáhnou vrcholu tak začnou klesat.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 318 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑