Diskuze a otázky - !1394! Co je to Hare Krišna? !1394!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 03. 2020, 08:15:26 |

!1394!
Čiň idiotům dobře, a oni z tebe idiota udělají. Není zde člověk a lidi, jsou zde jenom idioti, a i ty jsi idiot, druhá světová válka spojená s plynovými komorami a atomovými bombami, v nahotě odhalila to, že zde nejsou lidi, ale jsou zde jenom idioti, z díla se pozná tvůrce, stvořitelem člověka byl božský svatý idiot, a proto myslíme a chováme se jako idioti. Je to zde jenom marnost, se snažit změnit sebe, nebo změnit druhé, z nuly číslo nikdo neudělá!
!1394!
Ano, bude líp, my na tom usilovně pracujeme, tak tomu dneska už věří jenom idioti, jak nám může být líp, když zde místo lidí, jsou jenom samí idioti? Výhody a jistoty udělali z lidí idioty, to co nebojuje, to degeneruje, milion milionářů zde vlastní většinu světového bohatství, a tak kraluje ekonomicky tomuto konzumnímu světu, díky tomu, že zde jsou samí idioti.
!1394!
Vybrali jsme na vysokou funkci ministra spravedlnosti podvodníka, který získal vysokoškolský titul pomocí opsané diplomové práce, předseda vlády je bývalý agent tajné policie, prezident je bývalý soudruh, politika to je dneska už jenom boj mezi kariéristickými idioty, o státní vysoké funkce. Prý stát nefunguje jako podnik, jak tedy náš stát vlastně funguje, když jsou státní zaměstnanci jenom idioti? Náš stát funguje jako hnutí Hare Krišna, v roce 1992 jsem byl ve Francii devět měsíců u tohoto hnutí Hare Krišna jako GVKB na jejich zámku https://youtu.be/3JZf2RaSS34, větší idioty na světě už nikde nenajdete!
!1394!
Idioti se stali invazním druhem, který napadl ekosystém a řídí se heslem po mě potopa, je třeba tento problém s idioty konečně vyřešit optimálně, nejsou idioti tak nejsou s idioty problémy, dáme všechny idioty do masových konzerv společně s drůbežím separátem, a v civilizaci zde místo idiotů budou jenom GVKB roboti na baterky, vše je zde dočasně, vše má zde svoje limity které nelze překročit, když idioti už nejdou zdokonalit, tak se nahradí za roboty, idiote, neber si to osobně, není to nic osobního, je to jenom evoluční proces, který nejde zastavit.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 289 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑