Diskuze a otázky - !1394! Co je lékem na všechny naše problémy? !1394!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 03. 2020, 04:09:47 |

!1394!
Každý problém má svoji příčinu, pokud je zde pandemie která nám způsobuje problémy tak jistě tato globální pandemie má svoji příčinu a tou příčinou jsou naše chyby, lidi dělají chyby od té doby co existují, jde o to se moudře poučit ze starých chyb a zabránit tomu aby se už staré chyby neopakovali. Vše v nás a okolo nás je z 99% řízeno programy a v těchto programech jsou chyby, a následkem je; pandemie, přelidnění, degenerace, deprese, nezaměstnanost, bída, zaostalost, nenávist, lež, kasty, mafie, prostituce, drogy, extremismus, vandalismus, špína, války, ekonomická migrace, totality, atd.
!1394!
Nadbytek pro ty co mají výhody které si nezaslouží způsobuje nedostatek pro ty co zde nemají výhody, vše je o protikladech a napětí mezi protiklady je zdrojem energie a tato energie zde se vším pohybuje a tak zde vše mezi protiklady pulzuje, člověk je levným materiálem na evoluční pokusy a tak je zde jistá jenom smrt. Pandemie je epidemie velkého rozsahu zasahující více kontinentů. Jedná se tedy o výskyt onemocnění s vysokou incidencí na velkém území za určité časové období. Pandemii představuje i od prosince 2019 probíhající epidemie koronaviru SARS-CoV-2 (onemocnění COVID-19). Za pandemii ji Světová zdravotnická organizace prohlásila 11. března 2020.
!1394!
Lékem na všechny pandemie je eliminovat města a místa kde se shromažďuje mnoho lidí, veliká koncentrace lidí na malém prostoru je pro přenosné nemoci ideální prostředí, místo přeplněné hromadné dopravy, zde budou osobní auta, lidi nebudou už mít osobní styky, ale vše bude neosobní díky internetu a telefonům. Vznikne digitální globální kontrola lidí která eliminuje; přenosné nemoci, drogy, mafie, kariérismus, pokrytectví, ekonomické parazitování, reklamu, sekty, náboženství, politiku, kasty, třídy, ligy, vandalismus, extremismus, atd. Skončí výroba luxusního zboží a nekvalitního zboží, vše bude v optimální normě která odpovídá aktuální situaci, každý se stane profesionálem který nelže a nekrade.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 526 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 22. 03. 2020, 12:45:41

> gurubhagavan
Ta degenerace a demence se perfektně hodí na tebě,blábolo. Jen tak dál,hňupe.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

chybaproblémpandemiepříčinaprogramdegeneracenásledekdepresepřelidněníčlověkneopakovalidobalék

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑